Liga 1

Rapidiştii se antrenează doar în sală de două zile: "Vrem afară!"

Marius Constantin, Constantin, Rapid

Articol de Alexandru Răducanu, Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Din cauza gerului, giuleştenii se antrenează doar în sală de două zile. Jucătorii se roagă ca vremea să se încălzească pentru a scăpa de chinul aparatelor

Gerul a băgat spaima-n rapidişti! De două zile, Nae Manea îşi ţine elevii numai în sala de sport Giuleşti şi a renunţat să-i mai scoată afară la alergări. În Bucureşti, termometrele indicau ieri dimineaţă -18 grade! "Pe vremea asta nu poţi nici să scoţi cîinele din casă, dar să te mai şi antrenezi! Oricum, anticipaserăm că gerul ne va schimba programul şi aveam pregătit planul B. Sîntem în grafic cu pregătirea, sîntem la parametrii fizici pe care ni-i doream", spun antrenorii.

În schimb, jucătorii sînt necăjiţi: "Mai bine ne alergau, preferam să ieşim afară, în ger! Cu alergările sîntem obişnuiţi, pe cînd în sală antrenamentele sînt mult mai solicitante. Au scos untul din noi, sperăm să scăpăm de gerul ăsta şi să «evadăm»".

Tot din cauza frigului, Rapid a decis să anuleze amicalul cu Petrolul, care ar fi trebuit să se dispute azi, la Ploieşti. Partida de verificare ar urma să fie reprogramată pentru sîmbătă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.