Liga 1

Torje: "Dacă aş fi marcat un hat-trick aveam un colţ de pagină, dar la noi se vînd scandalurile!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 26 ianuarie 2010

Mijlocaşul lui Dinamo Gabriel Torje a fost invitat în această seară la emisiunea "Sînt bun dar nu mă vede nimeni", realizată de Robert Niţă la SportKlub. Fostul atacant, actual moderator l-a chestionat pe Torje cu privire scandalurile în care a fost implicat anul trecut, dar şi oamenii care i-au marcat pînă acum cariera.

Robert Nita: Ti se mai spune si “Piticu'-porno”, esti atat de bun la pat?
Gabriel Torje: Ar trebui sa o intrebati pe fosta mea prietena sau pe prietena mea! Aceste lucruri aparute in presa nu ma mai afecteaza. Eu cred ca am ajuns la 20 de ani si am realizat ceva.           

Robert Nita: Este Hagi cel care ti-a marcat cariera?
Gabriel Torje: Da. Domnul Sandoi si domnului Hagi sunt oamenii care mi-au marcat cel mai mult cariera! Am inceput la Timisoara, am crescut acolo. Le multumesc tuturor celor care m-au ajutat, m-au promovat. In special domnuluiHagi, care m-a ajutat in momentul in care nu ma vedea nimeni.

Robert Nita: Te vezi peste un an-doi capitanul echipei nationale de seniori?
Torje: Mai am cel putin un an la nationala de tineret, dupa aceea mai vedem.

Robert Nita: Gabi, Steaua e numai una?
Gabriel Torje: Am aparut in acea perioada in mass-media  mai mult ca niciodata. Daca as fi marcat un hat-trick intr-un meci, as fi aparut doar in colturile ziarelor, dar asa am fost pe prima pagina. La noi in tara asta se vinde scandalul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.