Liga 1

Rădoi i-a găsit cumpărător lui Becali » Steaua saudită?

Abdulrahman Bin Mussad

Articol de Dan Udrea, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Prinţul Abdulrahman Bin Musaad, patronul lui Al Hilal, ar fi dispus să ofere 20 de milioane de dolari ca să cumpere cel mai titrat club din România

Steaua primeşte o ofertă-surpriză chiar înaintea returului din Liga I. Patronul lui Al Hilal l-a luat întîi pe Mirel Rădoi, căpitanul din Ghencea, şi acum vrea tot clubul! Abdulrahman Bin Musaad e gata să-i ofere lui Gigi Becali 20 de milioane de dolari în schimbul acţiunilor! Şeicul s-ar fi decis să facă acest pas după mai multe discuţii cu Olăroiu şi cu Rădoi, care i-au prezentat Steaua drept "cel mai tare brand din Europa de Est, o echipă foarte iubită în România".

Mirel se bucură de aprecierea prinţului în vîrstă de 42 de ani, care îl plăteşte cu 1,7 milioane de euro pe sezon şi tocmai i-a prelungit înţelegerea cu încă doi ani. Abdulrahman s-a interesat, a cules mai multe informaţii despre fotbalul românesc şi e hotărît să facă oferta oficială în perioada următoare. Suma pe care o propune afaceristul saudit înseamnă aproape jumătate din totalul investiţiilor pe care Becali susţine că le-a făcut de cînd a preluat clubul.


10 miliarde de euro e averea prinţului Abulrahman, de 50 de ori mai mult decît Gigi Becali, care, conform Forbes România, are în jur de 200 de milioane de euro

7 ani au trecut de cînd Gigi Becali a devenit patron la Steaua, între 2003 şi 2010 echipa cîştigînd 3 trofee (două titluri şi o Supercupă)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.