Campionate

Fiorentina caută soluţii pentru a-l înlocui pe Mutu: Cassano, Menez şi Rocchi sînt pe listă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 28 ianuarie 2010

Fiorentina caută soluţii pentru a-l înlocui pe Adrian Mutu, aflat în mijlocul unui nou scandal de dopaj. Formaţia viola e angrenată în campionat, în semifinalele Cupei Italiei şi în Champions League şi are la dispoziţie doar doi atacanţi pe care se bazează:  Alberto Gilardino şi Stevan Jovetici.

Antonio Cassano ar putea fi împrumutat de Sampdoria la Fiorentina pînă la finalul sezonului. Directorul general al Sampdoriei, Beppe Marotta a declarat: "Cassano e profesionist sută la sută, e un fotbalist foarte bun. Momentan însă, nu intenţionăm să-l cedăm".

Singurul obstacol ar putea fi personalitatea puternică a jucătorului pe care Cesare Prandelli l-a avut sub comanda sa timp de o lună, în scurta sa experienţă pe banca lui AS Roma.


Pantaleo Corvino şi-a programat o întîlnire cu directorul sportiv al lui AS Roma, Daniele Prade, pentru a discuta despre transferul definitiv al lui Jeremy Menez la formaţia viola. Altă opţiune pentru echipa lui Mutu  e Tommaso Rocchi, de la Lazio, pe care antrenorul Davide Ballardini nu-l consideră titular de drept.

Perioada de transferuri se încheie luni, astfel că Fiorentina trebuie să rezolve rapid problema atacanţilor.

sursa: newnotizie.it

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.