Stranieri

Mutu: "Sînt în stare de şoc". Ar sta între 3 luni şi 8 ani?!

Articol de Constantin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Primele cuvinte ale lui Adrian Mutu după ce a aflat că a fost depistat pozitiv au apărut pe site-ul Fiorentinei: "Sînt în stare de şoc". El a discutat cu antrenorul Cesare Prandelli, i-a explicat ce s-a întîmplat, acuzîndu-se singur de naivitate. "Nu am făcut nimic rău", a mai zis atacantul Fiorentinei, care se află permanent în legătură cu avocaţii săi pentru a-şi pregăti apărarea. 

 

Pe pagina de facebook presupusă a fi a lui Adrian Mutu este postat un mesaj în care fotbalistul susţine cu tărie că nu a vrut să trişeze. "Unele momente în viaţă nu pot fi descrise în cuvinte. Tot ce se va lămuri este că nu sunt vinovat. Am nevoie de linişte pentru a îmi pregăti apărarea"

În funcţie de cum va fi încadrată fapta sa, Adi riscă o suspendare între 3 luni şi 8 ani, ultima variantă însemnînd practic terminarea carierei. Decisiv va fi dacă ce a făcut "a avut intenţie precisă ori nu a existat cunoştinţă de cauză", cum a indicat presa italiană. Federaţia din Peninsulă îl va suspenda oricum pînă la elucidarea cazului, dar nu pentru mai puţin de 60 de zile.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.