Oraselul Lenes

Orăşelul Leneş la Ploieşti, Braşov şi Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Marţi, 2 februarie, împreună cu Gazeta Sporturilor, ai volumul 3 al seriei de DVD-uri Orăşelul Leneş, plus abţibildurile cu Stephanie şi Bessie

Ingenios şi amuzant, Orăşelul Leneş a pus ieri în mişcare sute de părinţi şi copii din Ploieşti, Braşov şi Cluj. Împreună au venit  în Carrefour să facă poze alături de personajele celebrului film animat. Nici unul dintre cei care ne-au vizitat nu a plecat fără o amintire cu Orăşelul Leneş, amintire primită din partea Gazetei.

Pornit ca o carte de poveşti pentru cei mici, curentul stîrnit de Orăşelul Leneş a devenit un program de sănătate. Educaţia, alimentaţia, mişcarea sînt lecţiile pe care cei mici le învaţă distrîndu-se cu personajele Orăşelului Leneş. Orice copil poate fi erou învăţînd de la Sportacus şi de la Stephanie!

“Educaţia poate fi plină de divertisment. Serialul de desene animate Orăşelul Leneş se axează pe foarte multă acţiune şi nu conţine scene sau mesaje de violenţă ”, spune Magnus Scheving, creatorul acestui concept care a prins o întreagă lume, nu numai copii, dar şi părinţi.

Vino şi azi în Carrefour Ploieşti, Braşov şi Cluj!
Echipa Gazetei aduce şi azi Orăşelul Leneş în hipermarketurile Carrefour din Ploieşti, Braşov şi Cluj. Vino împreună cu copilul şi noi îi facem poză cu personajele lui preferate: Sportacus, Stephanie şi Robbie Putrezitu’ ! Fiecare copil va primi o poză ca amintire. Arată-i copilului cum să devină erou!

Brăila şi Constanţa în week-end-ul viitor
Sîmbăta şi duminica viitoare, Orăşelul Leneş va ajunge în magazinele Carrefour din Brăila şi Constanţa. Nu rata întîlnirea cu personajele îndrăgite de copilul tău! Adu-l să facă o poză cu Orăşelul Leneş, iar duminică urmăreşte în Gazeta Sporturilor şi pe gsp.ro cele mai haioase poze!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.