Campionate

De la tată model la soţ infidel » Terry i-a furat iubita unui coleg

John Terry, Terry, Chelsea

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fundaşul lui Chelsea a avut o aventură cu modelul Vanessa Perroncel, logodnica prietenului Wayne Bridge

Căpitanul lui Chelsea şi al "naţionalei" Angliei, John Terry, a ajuns din nou pe prima pagină a ziarelor de scandal. Cotidianul The Sun a dezvăluit ieri că fundaşul în vîrstă de 29 de ani, căsătorit şi tată a doi copii, a avut o relaţie cu modelul francez Vanessa Perroncel, logodnica bunului său prieten Wayne Bridge.

Coleg la Chelsea în perioada 2005-2009, Bridge i s-a destăinuit la un moment dat lui Terry: "JT, m-am certat cu Vanessa. N-ai vrea tu să-mi pui o vorbă bună la ea? Poate ne împăcăm". Terry s-a angajat să medieze diferendul, dar cînd a întîlnit-o şi-a uitat brusc promisiunea şi s-a dat la ea.

Ulterior, Bridge a aflat despre relaţia lor şi s-a despărţit definitiv de Vanessa, împreună cu care are şi un băieţel în vîrstă de 4 ani. Vara trecută, el s-a transferat la Manchester City, iar multă vreme a refuzat să mai vină la "naţională". Evident, pentru a nu mai da ochii cu "amicul" Terry.

John Terry a fost desemnat în noiembrie "Tatăl anului 2009 în Anglia". El e căsătorit cu Toni din 2007 şi au doi gemeni în vîrstă de 3 ani

Terry şi Bridge ar putea fi din nou colegi pe 3 martie. Anglia întîlneşte Egiptul într-un amical şi Capello intenţionează să-i convoace pe amîndoi

A încercat să ascundă totul
Terry s-a zbătut din răsputeri ca infidelitatea lui să nu devină publică. Cînd a auzit că The Sun se pregăteşte să publice povestea, a obţinut un ordin judecătoresc împotriva tabloidului. Iar din partea Vanessei a primit o hîrtie prin care ea se angaja să nu recunoască nimic. Totul a ţinut însă numai pînă vineri seară, cînd tribunalul a revenit asupra deciziei.

Adio, banderolă?
Aventura cu Vanessa Perroncel l-ar putea costa pe Terry banderola de căpitan al "naţionalei" Angliei. Colegii de la lot şi-au manifestat deschis dezaprobarea, iar şefii federaţiei (FA) i-ar retrage şi mîine acest statut. Totuşi, FA a decis că ultimul cuvînt îl va avea selecţionerul Fabio Capello. Asta dacă nu cumva fundaşul lui Chelsea va renunţa din proprie iniţiativă.

Nu-i la prima "abatere"
Căpitanul lui Chelsea a fost clientul tabloidelor britanice în mai multe rînduri. O dată a blocat timp de două ore un loc de parcare rezervat persoanelor cu handicap, stîrnind un scandal monstru. Apoi a făcut afaceri în care a implicat imaginea lui Chelsea şi a "naţionalei" fără a avea acordul clubului sau al federaţiei. Mama a fost prinsă la furat în supermarket, iar tatăl a făcut trafic de droguri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.