Liga 1

Se-ntoarce Săpunaru la Rapid?

Cristi Sapunaru, Sapunaru, Porto

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Copos îl vrea înapoi pe fundaşul lui Porto, acesta aşteaptă lămurirea situaţiei sale în Portugalia

Copos se vaită, dar transferă! Bomba iernii ar fi repatrierea lui Săpunaru, mişcare pe care patronul giuleştenilor o pregăteşte de cîteva zile. "Am reuşit să-l luăm pe Cristi împrumut pînă-n vară", a zis Copos aseară, la TVR.

Surse din club susţin însă că afacerea nu e încă perfectată. Fundaşul dreapta în vîrstă de 26 de ani a discutat cu proprietarul Rapidului despre revenirea în ţară, dar nu i-a dat un răspuns final. "Aştept mai întîi să văd cum se rezolvă situaţia mea aici, la club", i-a transmis Săpunaru.

Acesta are probleme la Porto. E suspendat provizoriu, pentru că va fi judecat după presupusa agresare a unui om de ordine la meciul cu Benfica, şi există posibilitatea să primească o pedepsă drastică: interdicţia de a mai juca 6 luni în Portugalia! Dacă se va ajunge acolo, atunci Săpunaru va accepta să evolueze în Giuleşti pînă-n vară.

6 milioane de euro e suma pentru care Săpunaru a fost transferat de la Rapid la Porto acum un an şi jumătate. Portughezii mai au de achitat o tranşă de 1,5 milioane

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.