Campionate

Scandal între WAGs: Toni Terry a confruntat-o pe amanta soţului la telefon!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Toni, soţia lui John Terry, devastată de veştile că fundaşul englez a înşelat-o cu ex-partenera lui Wayne Bridge, a confruntat-o pe aceasta la telefon. Toni Terry i-a cerut Vanessei Perroncel să îi explice cu lux de amănunte relaţia ei cu John, dar franţuzoaica a convins-o că nu este nimic adevărat, scrie News of the World.

"John şi Vanessa au încercat din răsputeri să o facă pe Toni să creadă că nu a fost nimic între ei şi cred că au reuşit", spune un apropiat al căpitanului albaştrilor.

"Toni a ţipat minute în şir la telefon la Vanessa, dar aceasta a negat tot timpul că între ea şi John a fost ceva", a mai spus sursa ziarului englez.

Fotomodelul francez, care s-a despărţit de Wayne Bridge în iunie anul trecut, a mers în cantonamentul lui Chelsea săptămîna trecută, pentru a discuta cu Terry, fiind surprinsă de oamenii de la parcare în timp ce jucătorul lui Ancelotti o aştepta la bustul gol la intrarea într-o clădire. Terry e căpitanul Angliei, aşa că nimeni nu a avut curaj să-l confrunte sau să-i spună ceva, mai notează News of the World.

Terry se teme totuşi că soţia va divorţa de el, deşi sînt împreună de peste 12 ani. "Ea i-a spus că dacă şi această poveste se dovedeşte adevărată, se vor despărţi, pentru că s-a săturat de infidelităţile lui", a zis un apropiat al cuplului.

8,32 milioane de lire sterline este salariul lui Terry la Chelsea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.