Campionate

Ibrahimovici, la al 4-lea meci consecutiv fără gol

Articol de Cristina Negrilă   —  duminică, 31 ianuarie 2010

În ciuda eforturilor şi a ocaziilor create, suedezul Zlatan Ibrahimovici nu reuşeşte să marcheze de 4 etape consecutive. Atacantul Barcelonei le-a făcut viaţă grea adversarilor de la Sporting Gijon, dar nu a marcat, astfel că a ajuns la a patra partidă fără gol, cea mai slabă perioadă a sa de cînd a semnat cu formaţia catalană.



Cea mai mare ocazie de gol în meciul cu Sporting Gijon a avut-o în minutul 25, cînd a primit o pasă în spate, a reuşit să se revină cu faţa la poartă, însă şutul său a trecut peste poarta apărată de Juan Pablo.



Fotbalistul de 28 de ani e al treilea marcator al Barcelonei în acest sezon, cu 13 reuşite, cu două mai puţin decît Pedro şi cu 9 mai puţin decît Messi.

Ibrahimovici se află la două meciuri de egalarea recordului personal negativ din perioada în care evolua în Italia, la Inter, în sezonul trecut. 

Atunci, în 15 zile, timp în care s-au disputat 6 etape, Ibrahimovici nu a reuşit să marcheze - din 22 octombrie pînă în 9 noiembrie 2008 - dar a terminat sezonul fiind golgeterul echipei, cu 29 de goluri, 25 în campionat.

sursa: elmundodeportivo.es

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.