Liga 1

Vezi ultimele noutăţi din Liga I!

Mark Wotte, Wotte, Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 01 februarie 2010

FC VASLUI. "Campioni de vară"
Marius Lăcătuş nu se sperie de înfrîngerea de sîmbătă cu uzbecii de la Pakhtakor Taşkent (0-1) şi crede că elevii săi sînt capabili să ia titlul: "Rezultatele, chiar şi cele din amicale, sînt importante pentru moral şi pentru linişte. Ca să ne continuăm munca fără presiune. Nu disperăm, fiindcă ştim că băieţii noştri pot da un cu totul alt randament. Sînt sigur că vor veni şi rezultatele. De aceea nu tragem concluzii încă, avem timpul necesar să recuperăm". "Putem lua campionatul, asta e sigur. Sîntem în luptă şi o vom duce pînă la capăt", a anunţat tehnicianul. (Eduard Apostol - Antalya)

U CRAIOVA. "Antrenor de 8, lot de 4"
Dacă în primul amical al zilei şi al stagiului din Antalya, cu Zenit II (2-0), Mark Wotte a utilizat o formulă alcătuită preponderent din tinerii din lot, în al doilea joc-test de ieri, cu Incheon United (2-2), antrenorul olandez a aliniat formula-tip. Pe craiovamaxima.ro, fanii olteni prezenţi la faţa locului au criticat jocul favoriţilor în meciul cu echipa din Coreea de Sud: "Cei de la Incheon sînt de nivelul Astrei la noi. Brazilianul Matsuoka a jucat slab de tot, apărarea noastră nu s-a descurcat. Ne trebuie neapărat un portar, un stoper şi un fundaş stînga. Avem antrenor de nota 8 şi lot de nota 4".

GAZ METAN. Vasiliev în probe
Atacantul grec Vasiliev a fost testat de către tehnicianul Cristi Pustai în trei amicale în stagiul de pregătire din Turcia. "El este în probe la noi  şi va mai rămîne să fie văzut şi în alte teste de verificare, urmînd ca apoi să luăm o decizie în privinţa lui", a precizat directorul Ioan Horoba. Vasiliev a evoluat ultima dată la echipa a doua a lui Panatinaikos. (Cosmin Prişcă - Mediaş)

Nostalgii cu Dinamo
Fundaşul Akaky Khubuthia speră să găsească o portiţă liberă în programul echipei din Antalya pentru a se revedea cu jucătorii şi oficialii lui Dinamo. "M-au văzut la un turneu amical la care am fost cu echipa mea din Lituania. Am şi fost timp de o săptămînă la Bucureşti în probe, dar tranzacţia a căzut din cauza preţului solicitat pe mine", a dezvăluit Akaky. (Cosmin Prişcă - Mediaş)


ŞTIRI DIN LIGA I

Poli Timişoara. Dat afară de Urziceni, Ricardo Gomes este dorit pe Bega. Brazilianul nu s-a mai prezentat la antrenamentele ialomiţenilor.

U Craiova. Spase Dilevski s-a accidentat şi a fost schimbat după 30 de minute din amicalul cu Zenit II. "Închizătorul" şchiopăta serios acuzînd probleme la gleznă şi e în pericol să piardă restul cantonamentului din Turcia.

U Craiova. Mititelu: "Nu mai pleacă nimeni de la echipă! Încă nu am reuşit să găsim stoperul pe care ni-l dorim, mai căutăm. Ne trebuie un fundaş care să se integreze rapid".

Oţelul. Laurenţiu Buş nu a mai făcut deplasarea în Antalya şi s-a întors la Arieşul Turda. Atacantul transferat de gălăţeni nu poate juca pînă în vară deoarece a evoluat deja la două echipe în acest sezon.

Curtea de Argeş. Mijlocaşul Ramses Gado a suferit o înindere la coapsa dreaptă. Fotbalistul trebuie să ia o pauză de 5 zile.

Curtea de Argeş. Ivorianul Emmanuel Kone a primit vacanţă o săptămînă şi nu va mai pleca în stagiul din Turcia. Fotbalistul, care a participat cu "naţionala" Coastei de Fildeş la Cupa Africii, dar n-a jucat nici un minut, se va alătura lotului pe 6 februarie.


AMICALE

U Craiova - Zenit II (Rusia)    2-0
Au marcat: Dina (50), C. Crăciun (73)
U Craiova: Merlier - Buleică, R. Barbu, I. Popescu, Giurcă - Ir. Găman, Dilevski, J. Nicolae, Firţulescu - M. Costea, Dina. Antrenor: Mark Wotte. Au mai jucat: M. Roman, C. Crăciun. Meciul s-a disputat ieri, la ora 11:00, în Antalya.

U Craiova - Incheon (Coreea de Sud, I)    2-2
Au marcat pentru olteni: Fl. Costea (28), M. Costea (63)
U Craiova: S. Lung jr. - Bădoi, V. Găman, Matsuoka, Buşu - Prepeliţă, Bărboianu, Trică, Gîngioveanu - Al. Piţurcă, Fl. Costea. Antrenor: Mark Wotte. Au mai jucat: M. Costea, C. Crăciun, Dina. Meciul s-a disputat ieri, la ora 15:00, în Antalya.

Astra - Sturm Graz (Austria, I)    2-1
Au marcat: Takayuki (5), Paulinho (80-pen) / Lavrici (65)
Miron - Mihalache, Mendez, Oprsal, Kruchowsky - Strătilă, Paunovici, Takayuki, Stan - M. Matei, Diego Silva. Antrenor Nicolo Napoli. Au mai jucat: Salgueiro, E. Crăciun, Rohat,  Sandu, Paulinho, Mihăilă, Condrea, Vădrariu, Carando, Reinaldo.

Curtea de Argeş - SV Babelsberg (Germania, IV)    0-1

Poli Iaşi - ŢSKA Sofia (Bulgaria, I)    0-3
Au marcat: Platini (48), Pancu (52), Rui Miguel (70)

Unirea Urziceni - FC Koper (Slovenia)    2-0
A marcat: Onofraş (2 goluri)

Unirea Alba Iulia - NK Dragovljac (Croaţia, II)    1-1
A marcat pentru Unirea: S. Rădoi (80)

Pandurii - SV Ried (Austria)    0-0

FC Vaslui - Pakhtakor Taskent (Uzbekistan, I)    0-1

FC Argeş - CSM Rm. Vîlcea    1-1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.