Stranieri

Vlad Munteanu debutează pentru Frankfurt şi alţi 4 români marchează. VEZI TOATE EVOLUŢIILE STRANIERILOR

Articol de Vlad Pahonţu  —  luni, 01 februarie 2010

ANGLIA (Championship)

- Gabriel TAMAŞ (WBA – Sheffield Utd 3-1 // Tamaş a fost integralist în meciul cu Sheffield Utd. şi continuă să fie prima opţiune, în defensivă, pentru antrenorul lui WBA)


BELGIA

- Ladislau BOLONI (STANDARD LIEGE - Kortrijk 3-1 // După ce Kortrijk a deschis scorul pe stadionul din Liege, echipa lui Boloni a reuşit să revină pe tabelă şi în cele din urmă a cîştigat întîlnirea cu 3-1)


CIPRU

- Adrian MIHALCEA (ARIS LIMASSOL – Ermis 2-2 // Atacantul român a marcat din nou pentru Aris şi este golgeterul echipei cipriote. Limassol a reuşit să revină pe tabelă, după ce în minutul 57 era condusă cu 2-0 de Ermis, ambele goluri fiind semnate de Mihalcea.)


FRANŢA (Ligue 1)

- Daniel NICULAE (AUXERRE – St.Etienne 1-0 // Nico nu a fost inclus pe foaia de joc, după ce la ultimul antrenament înainte de meciul cu St.Etienne a continuat să acuze dureri la coapsa dreaptă)


FRANŢA (Ligue 2)

- Claudiu KEŞERU (Istres - NANTES 1-0 // Keşeru a început partida ca rezervă şi a intrat pe teren în minutul 84, înlocuindu-l pe Darbion)


GERMANIA (Bundesliga)

- Ciprian MARICA (STUTTGART – Dortmund 4-1 // Românul a continuat cu evoluţiile bune la echipa germană, marcînd din nou, pentru golul cu numărul 3 al celor de la Stuttgart. Înainte să puncteze, în minutul 86, Marica a primit un cartonaş galben şi a ratat un penalti, în startul reprizei secunde)

- Maximilian NICU (HERTHA - Bochum 0-0 // Din cauza unei accidentări, Nicu nu a fost inclus pe foaia de joc pentru partida cu Bochum. Mijlocaşul este aşteptat să revină pe teren, într-o săptămînă)

Clasament Bundesliga (etapa 20): 1.Bayer (44 pct)… 10.Stuttgart (25) … 18.Hertha (11)


GERMANIA (2 Bundesliga)

- Florin LOVIN (Karslruher - TSV MUNCHEN // Din cauza cantităţii mari de zăpadă care s-a depus pe stadionul din Karslruhe, siguranţa spectatorilor nu a mai putut fi asigurată şi meciul a fost amînat.)

- Mihai TARARACHE (DUISBURG – St.Pauli 0-2  // Tararache a fost doar rezervă în acest meci)

- Ovidiu BURCĂ
- Emil JULA
- Sergiu RADU


(Furth - ENERGIE COTTBUS 1-0 // Din cei trei români prezenţi în lotul lui Energie, doar Jula a fost integralist, Sergiu Radu rămînînd pe banca de rezerve, iar Burcă fiind suspendat după cumulul de cartonaşe galbene)

- Vlad MUNTEANU (Paderborn - FRANKFURT 0-2 // Munteanu a debutat pentru Frankfurt, în partida cu Paderborn şi a fost înlocuit în minutul 85, cu Orahovac)


GRECIA (Super League)

- Mugurel BUGA
- Florin STÂNGĂ

(XANTHI – Aris 2-1 // Stângă a fost integralist în victoria cu Aris, în timp ce Buga a rămas pe margine, pe toată durata partidei)

- Victoraş IACOB
- Bogdan MARA


(IRAKLIS – Kavala 1-0 // Iacob şi Mara au început titulari meciul cu Kavala, însă doar primul a rămas pe teren toate cele 90 de minute, marcînd golul care a adus gazdelor cele 3 puncte. Mara a fost înlocuit de Sarakatsanosm, în minutul 89)

- Marius MITU (PANTHRAKIKOS – Ergotelis 3-2 // Mitu nu a fost inclus pe foaia de joc)

Clasament Super League (etapa 20): 1.Panathinaikos (49 pct)… 9.Xanthi (25)… 12.Iraklis (22)… 16.Panthrakikos (6)


ITALIA (Serie A)

- Cristian CHIVU (Parma - INTER // Din cauză viscolului pornit la Parma, siguranţa spectatorilor nu a putut fi garantată şi observatorii au decis amînarea partidei pentru 10 februarie)

- Dorin GOIAN
- Cristian MELINTE


Bari - PALERMO 4-2 // Melinte a intrat pe teren în minutul 34, înlocuindu-l pe Balzaretti. Preşedintele lui Palermo, Zamparini, a catalogat evoluţia fundaşului ca fiind una mediocră. Românul a provocat un penalti şi a greşit grav la ultimul gol al adversarilor. Coechipierul său, Goian, a rămas pe toată durata partidei, pe banca de rezerve)

- Bogdan LOBONŢ
- Adrian PIŢ


ROMA – Siena 2-1 // Piţ a intrat în minutul 73 şi a pasat decisiv lui Okaka pentru golul victoriei. Lobonţ nu a fost inclus pe foaia de joc)

- Ştefan RADU (Juventus - LAZIO 1-1 // Radu a fost integralist în egalul obţinut de Lazio, la Torino)

- Paul CODREA (Roma - SIENA 2-1 // Codrea a fost integralist pentru oaspeţi, care au pierdut meciul de la Roma cu 2-1)

Clasament Serie A (etapa 22): 1.Inter (49 pct) … 3.Roma (41) … 6.Palermo (34) … 11.Fiorentina (31), … 15.Lazio (22) … 20.Siena (13)


OLANDA (Eredivisie)

- Mihai NEŞU (UTRECHT – Heracles 0-0 // Neşu a fost titular în partida cu Heracles, dar a părăsit terenul în ultimul minut de joc, după ce a primit direct cartonaşul roşu pentru un fault la Dost)

- George OGĂRARU (Feyenoord - AJAX 1-1 // Ogăraru nu a fost inclus pe foaia de joc)


SPANIA (Segunda Division)

- Ionel DĂNCIULESCU (HERCULES – Castellon 1-2 // Dănciulescu a fost titular pentru Hercules şi a marcat în minutul 18, deschizînd scorul, profitînd la maximum de centrarea lui Farinos. Castellon a reuşit să întoarcă rezultatul şi să cîştige cu scorul de 2-1. Românul a părăsit terenul accidentat, după ce a primit o lovitură puternică din partea unui adversar)


TURCIA (Superliga)

- Giani KIRIŢĂ (BURSASPOR – Eskisehirspor 3-1 // Kiriţă nu a evoluat pentru Bursaspor. Echipa fostului dinamovist se află pe locul al treilea în Super Liga, cu un meci mai puţin jucat şi la o diferenţă de 4 puncte de liderul Fenerbahce)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.