Campionate

Guti: "Vreau să merg la Mondial!"

Articol de Cristina Negrilă  —  luni, 01 februarie 2010

Cotidianul Marca l-a vizitat acasă pe Guti, autorul "călcîiului lui Dumnezu", aşa cum a numit presa din Spania pasa genială a fotbalistului din Madrid pentru coechipierul său Karim Benzema.

Cînd jurnaliştii de la Marca i-au oferit ziarul cu prima pagină avîndu-l în prim-plan, Guti a replicat: "Mulţumesc, dar nu sînt Dumnezeu". Mijlocaşul a glumit cînd şi-a luat rămas bun de la ziariştii spanioli, în faţa uşii: "Lăsaţi-o deschisă, pentru că acum o închid cu călcîiul".

Guti a rememorat partida: "Ăsta e fotbalul pe care eu îl practic, totul mi-a ieşit natural. Am fost mult mai fericit să dau acea pasă cu călcîiul decît dacă aş fi marcat, mă bucur pentru Benzema".

Jose Maria Gutiereez "Guti" povesteşte reacţiile colegilor: "Albiol mi-a zis că sînt nebun, dar am fost foarte sigur pe mine şi nu m-am temut nici un moment că nu va ieşi bine. Meritul e al întregii echipe. Victoria în faţa lui Deportivo a picat foarte bine şi sîntem mai puternici acum"

Guti vrea să meargă la Campionatul Mondial din Africa de Sud: "Dacă voi continua să am evoluţii bune îl voi pune în dificultate pe Del Bosque".

sursa: marca.com

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.