Liga 1

Adrian Mititelu: "Am fost chemat ca martor şi parte vătămată"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

UPDATE Adrian Mititelu a părăsit sediul DNA Piteşti după două ore şi jumătate de audieri. Dacă la sosirea în Piteşti nu a dat nicio declaraţie, la plecare a spus că "Am fost chemat ca martor şi parte vătămată la meciul  FC Argeş-Universitatea Craiova. Am fost chemat mai demult, dar ca martor vin şi eu cînd pot, nu cînd vrea cineva anume".

 

Cu o oră înainte ca Mititelu să plece din sediul DNA, cineva din sediul Directiei Naţionale Anticorupţie a mers la maşina patronului oltean de unde a luat telefonul acestuia din urmă.

Finanţatorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, este audiat în acest moment la sediul DNA Piteşti. Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care acesta a fost chemat la audieri.

Conform surselor Gazetei Sporturilor acesta a fost chemat pentru a da detalii în dosarul corupţiei din fotbal în care este implicat şi Cornel Penescu, alături de alte nume din fotbalul românesc.

După nouă luni petrecute în arest, Penescu alături de fostul şef al CCA, Gheorghe Constantin, au fost eliberaţi, vineri, fiind în prezent cercetat în libertate, fără a avea voie să părăsească România!

 

Finanţatorul Universităţii nu a declat nimic la intrarea în sediul DNA!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.