Liga 1

Adrian Cristea are cel mai rapid start din lotul dinamovist » Prinţul vitezoman

Adrian Cristea, Cristea, Dinamo

Articol de Eduard Apostol   —  marţi, 02 februarie 2010

Vă vine să credeţi? Adrian Cristea (26 de ani), fotbalistul hulit de propriii fani pentru indolenţa sa, este cel mai rapid dinsmovist la plecările de pe loc! Au confirmat-o membrii staff-ului tehnic al roş-albilor.



"Da, «Prinţul» este cel mai iute pe distanţa de 5 metri, adică porneşte cel mai repede din bloc-start, mai pe româneşte. Timpii scoşi de el sînt cei mai buni la ultimele măsurători, şi-a depăşit toţi colegii", au declarat dinamoviştii.



Un exemplu de forţă explozivă a lui Cristea a fost golul marcat în tur la Piatra-Neamţ: a plecat ca un fulger de pe loc, a driblat 4 adversari şi a înscris plasat. Vezi aici video



La alte două categorii, lideri sînt Marius Niculae şi Florin Bratu, atacanţi recunoscuţi pentru explozia lor. "«Săgeată» este cel mai bun pe 10 metri, iar Bratone pe 20 de metri. Probabil, amîndoi ar fi primii sau măcar în top 3 şi într-un clasament al jucătorilor din campionat", au mai afirmat oficialii roş-albilor.



6 e media notelor primite de Cristea în gsp pe parcursul acestui sezon, el clasîndu-se pe poziţia a 14-a în lotul lui Dinamo



2 goluri şi o pasă decisivă a izbutit mijlocaşul "cîinilor" în cele 13 partide jucate astă-toamnă în campionat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.