Liga 1

Noua tehnologie pune la grea incercare conducerea Stelei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00


Un DVD blank, adica gol, fara a avea nimic pe el, costa 1 RON si poate fi gasit in toate magazinele de electronice si nu numai. Cu un astfel de DVD nou oferit impresarilor, Steaua putea sa solicite rescrierea imaginilor cu Pinto. In mod normal, un DVD cu doua ore de imagini poate fi rescris in cel mult 15 minute.


O alta modalitate de a-l putea vedea la lucru pe Pinto era varianta deplasarii in Chile. Intre momentul in care Steaua a primit DVD-ul si finalul lunii decembrie s-au scurs 4 meciuri in care atacantul de 1,87 metri a jucat mereu, in primul dintre acestea reusind si un gol. Un bilet de avion dus-intors Bucuresti-Santiago de Chile, plus cazarea si alte cheltuieli ar fi insemnat maximum 2.500 de euro, adica 0,01% din bugetul Stelei anuntat pentru acest sezon.


Un singur cuvint poate descrie politica de transferuri a Stelei: zero. Zero absolut, daca va doriti o definitie mai nuantata. Nu exista nici o strategie, nici un dram de organizare, de plan. Daca le bate impresarul cu DVD-ul la usa, bine. Daca le merge DVD playerul, si mai bine. Daca nu, care-i problema? ()


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.