Stranieri

Jackie Ionescu: "Mutu ştia că pastilele îl pot ajuta, nu le-a luat pentru slăbit"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Jackie Ionescu este de părere că Adrian Mutu era conştient de efectele pozitive pe care le putea avea asupra evoluţiilor sale medicamentul despre care spune că i-a fost recomandat chiar de mama sa.

Fostul antrenor al Timişoarei consideră că Mutu va putea să revină în echipa naţională în cazul în care suspendarea pe care o va primi îi va permite să revină în cea mai bună formă pînă la partidele din preliminariile Euro 2012.

"Întrebarea pe care şi-o pune toată lumea e dacă Adrian a luat medicamentul în necunoştinţă de cauză sau dacă a fost ceva premeditat la mijloc. Presupun că nu cunoştea compoziţia chimică a produsului, dar cred că era conştient de faptul că există efecte bune pentru forma de joc în cazul în care le ia.

Nu sînt convins de povestea cu slăbitul, probabil cineva i-a spus că acele tablete îi pot face bine şi de aceea le-a şi luat. Un fotbalist de nivel mondial nu ia pastide de la mama sa. Totuşi, românii iartă uşor. Dacă va primi o suspendare mică şi apoi va reveni în forma cea mai bună, se va autoselecţiona la echipa naţională.

O absenţă pînă în vară e tolerabilă pentru el, apoi se va întoarce şi va trebui să dea ce are mai bun", a spus profesorul Jackie Ionescu pentru gsp.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.