Campionate

Explicaţia scăderii lui Ronaldinho » Trei nopţi de samba!

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După ce reuşise 6 goluri în primele trei meciuri, brazilianul a sărbătorit intens pînă în dimineaţa din preziua derbyului cu Inter, în care a ratat un penalty

Minunea a ţinut doar 3 meciuri în povestea lui Ronaldinho, capitolul 2010. Brazilianul a clacat tocmai cînd  Milan avea mai mare nevoie de golurile sale. În derbyul cu Inter (0-2), de pe 24 ianuarie, fostul "Balon de Aur" a fost anihilat complet de Maicon şi Javier Zanetti.

Secretul scurtcircuitului? "Cantonamentul" de 3 nopţi în care a intrat alături de cei mai buni prieteni l-a dat gata. După ce s-a "încălzit" la un tur al restaurantelor din Torino pentru a marca triumful cu Juve, Ronaldinho a cheltuit 75.000 de euro pentru a închiria suitei sale apartamente într-un luxos hotel din Milano. Petrecerea pe ritmuri de samba s-a spart numai sîmbătă dimineaţă, cînd "Dinţosul" şi-a amintit de duelul cu rivalii "nerazzurri". S-a antrenat puţin şi prost. Şi duminică seară s-a plimbat pe teren, ratînd chiar şi un penalty în prelungiri.


Cine e noul fan Ronaldinho?
Momentul negativ al lui Ronaldinho a continuat săptămîna trecută, cu evoluţia ştearsă de duminică, în egalul din campionat (1-1) cu Livorno. Dacă brazilianul a trecut neobservat în teren, în schimb "Corriere dello Sport" a detectat o eventuală explicaţie în tribunele "San Siro". O superbă brunetă braziliană, purtînd chiar tricoul cu numele lui Ronaldinho pe spate, l-a susţinut permanent, lăsînd impresia că deţine taina scăderii de formă a starului milanez.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.