Liga 1

Gazeta a aflat clauza-surpriză din contractul armenilor » "La vară plecaţi gratis!"

Artiom Karamian, Karamian, Arman Karamian, Steaua

Articol de Adrian Bucur  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Karamienii au ales Steaua fiindcă li s-a oferit şansa să-şi renegocieze contractele după campionat. Dacă nu le convine oferta, devin liberi

Steaua i-a luat pe fraţii Karamian, care au ajuns aseară în cantonament, dar Gazeta a aflat că e posibil ca roş-albaştrii să nu-i poată folosi decît pînă la vară. De ce? Părţile au anunţat zilele trecute că au semnat un acord pe o jumătate de an, cu opţiune de prelungire pe încă două sezoane. Surpriza e că jucătorii au dreptul să întrerupă atunci colaborarea cu roş-albaştrii, indiferent de dorinţa clubului! Artiom confirmă: "După finalul campionatului, sîntem liberi să negociem cu oricine".

Au deja ofertă de la Moscova?
Armenii au insistat pentru o astfel de colaborare, pe numai jumătate de an, fiindcă speră să dea lovitura. Surse apropiate lor povestesc că Artur, fratele şi agentul gemenilor, a discutat deja cu oficiali de la Dinamo Moscova, grupare din prima ligă rusă. Moscoviţii au promis că vara viitoare le vor face oferte lui Artiom şi lui Arman. Primul ar urma să cîştige 500.000 de euro pe sezon doar din salariu! În Ghencea, cei doi au cîte 10.000 de euro pe lună.


"Dacă totul decurge bine la Steaua şi luăm campionatul, mergem înainte cu Mihai Stoichiţă! Dacă nu, vedem ce-o să se întîmple"
Artiom Karamian, mijlocaş Steaua

"Am văzut că domnul Becali mi-a zis «Artion» la televizor, dar nu m-a deranjat asta. Nu sînt profesor, ca să-l corectez"
Artiom Karamian, mijlocaş Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.