Handbal

Voina: "La Viena, mergem la victorie!

Articol de Mirela Neag  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul echipei Oltchim Rîmnicu-Vîlcea, Radu Voina, a declarat miercuri, pentru Mediafax, că toate meciurile din grupa principală a Ligii Campioanelor, vor fi abordate la victorie.


"Nu sînt meciuri uşoare în această fază, toate vor fi dificile şi, ca întotdeauna, primul meci e cel mai greu. Chiar mă uitam la palmaresul celor de la Hypo Viena, echipă ce a jucat 12 finale de Liga Campionilor. Este impresionant. S-a spus că acum s-a calificat din noroc, dar norocul face parte din joc. Nu cred că există echipe favorite", a spus tehnicianul campioanei naţionale.


Radu Voina a făcut referiri şi la problemele de lot pe care le are. "Îmbucurător este că revine Cristina Neagu, accidentată la Mondiale. Din păcate nu o vom avea pe Narcisa Lecuşanu, care s-a operat", a spus Voina, care a precizat că vor merge în Austria la victorie. "Nici un meci nu trebuie jucat altfel".


Delegaţia Oltchimului va pleca vineri spre Austria, pentru meciul cu Hypo Viena programat sîmbătă, la ora 21:20. A doua întîlnire a grupei a II-a a grupei principale II este cel dintre HC Dinamo şi Viborg HK (ora 13:00).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.