Altele

CSM Oradea a ratat calificarea în semifinalele LEN Trophy deşi a învins cu 8-6 pe Spandau Berlin

negrean

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Campioana României, CSM Frigo Conty Oradea a ratat calificarea în semifinalele Cupei LEN, în faţa nemţilor de la Wasserfreunde Spandau 04 Berlin.

Elevii lui Cornel Gordan au învins miercuri seara, la Oradea, cu 8-6 pe campioana Germaniei, dar în tur berlinezii cîştigaseră cu 10-7 şi au obţinut biletele în Final Four.

CSM Oradea a început excelent partida. După primele opt minute conducea deja cu 4-0 spre bucuria celor 1.500 de suporteri care au umplut bazinul din Oradea. Pînă la pauză nemţii au mai echilibrat disputa şi au cîştigat sfertul al doilea cu 3-2. Motivaţi de dorinţa de a reuşi cea mai mare performanţă a unei echipe de club din ultimii 20 de ani, orădenii au tranşat şi sfertul al treilea cu 2-1, ducînd scorul la 8-4, diferenţa de patru goluri fiindu-le suficientă pentru calificare.

În ultimele opt minute însă totul s-a năruit. Oaspeţii au marcat de două ori şi în ciuda eforturilor gazdelor de a trimite măcar meciul în prelungiri, partida s-a încheiat la 8-6 pentru CSM Frigo Conty Oradea. Au marcat pentru CSM: Diaconu 2 goluri, Negrean 2, Creţu 2, Monostory 1 şi Baidoc 1, iar pentru Spandau 04 Bukovski 2, Oeler 2 şi Miers 2.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.