Liga 1

Stoichiţă le impune un meniu fără sosuri steliştilor

Banel Nicolita, Nicolita, Steaua

Articol de Dan Udrea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Stoichiţă controlează şi alimentaţia jucătorilor, cărora le-a impus să mănînce doar peşte, vită, pui, paste şi legume fierte

Steaua a schimbat hotelul în cel de-al doilea stagiu faţă de primul. Nu mai stă la Concorde, ci la Miracle. Iar Stoichiţă a luat acceptul conducerii stabilimentului pentru ca jucătorii să nu mai mănînce în acelaşi restaurant cu ceilalţi turişti, ci într-un separeu.

De ce a insistat tehnicianul pentru acest aspect? Pentru a nu le mai da posibilitatea elevilor săi să mănînce din preparatele cu sos pe care le-ar fi găsit în bufetul suedez servit în primul cantonament. "Acolo erau foarte mule tentaţii de genul ăsta, mîncăruri grele cu mult sos, gătite. Nu le-ar fi picat deloc bine", a explicat "Lippi".

"Şi aici unde stăm acum e OK, băieţii au diversitate la mîncare, dar numai peşte, vită şi pui, majoritatea la grătar. Apoi, paste şi multe legume fierte. Mai ales acum, în perioada de pregătire, e vital să-şi coordoneze organismul şi să mănînce sănătos în condiţiile în care facem foarte multe antrenamente fizice şi trebuie să acumuleze, să-şi încarce bateriile", a adăugat Stoichiţă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.