Handbal

Bojana Popovici a marcat 17 goluri pentru Viborg în meciul cu Aalborg!

bojana popovici

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Campioana Europei, Viborg HK, adversara Oltchimului în grupa a doua principală din Liga Campionilor, a învins miercuri seara cu 31-26 pe Aalborg, în deplasare, într-un meci contînd pentru etapa a 16-a a campionatului.

Echipa Cristinei Vărzaru a avut emoţii în obţinerea victoriei. După 15-15 la pauză, Viborg s-a desprins în partea a doua la 21-17 şi părea scăpată în cîştigătoare. Aalborg a revenit însă şi a preluat conducerea cu 8 minute înainte de final: 26-25. A fost momentul în care campioana Danemarcei s-a trezit şi pînă la final a marcat 6 goluri consecutive fără să mai primească vreunul!

Muntenegreanca Bojana Popovici, cea mai bine plătită jucătoare din lume, cu 240.000 de euro pe an, a făcut spectacol pe teren. A marcat nu mai puţin de 17 goluri!!! Şi portăriţa Katrine Lunde Haraldsen a avut o prestaţie excelentă, avînd 17 intervenţii, cu un procentaj de 40 la sută. Celelalte goluri ale Viborgului au fost marcate de Rikke Skov 7, Kristine Lunde-Borgersen 3, Karen Smidt 2 şi Anja Althaus 1.

Într-un alt meci al etapei daneze, liderul FCK Handbold Copenhaga a învins cu 27-21 pe KIF Vejen. Carmen Amariei a marcat de două ori pentru Copenhaga.

În clasamaent, FCK Copenhaga are 28 de puncte, cu 4 mai multe decît a doua clasată, Viborg.

 

 

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.