Campionate

"Gudjohnsen şi Vanessa o făceau în dormitorul copilului meu"

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După ce-a dezvăluit relaţia extraconjugală pe care John Terry a avut-o cu topmodelul Vanessa Perroncel, tablodul britanic The Sun l-a luat la rînd pe un alt fost client al franţuzoaicei: Eijdur Gudjohnsen.

 

The Sun a contactat-o pe proprietara unui apartament din apropierea stadionului lui Chelsea, Stamford Bridge, care a ţinut-o o vreme cu chirie pe Vanessa. "Gudjohnsen venea direct după antrenament şi urca împreună cu Vanessa în dormitor, de fapt fosta cameră a băiatului meu, mare suporter al lui Chelsea. Acolo, era evident ce făceau amorezii. De altfel, se şi auzea. De cele mai multe ori, el pleca în zori, spre cinci dimineaţa", a povestit doamna Linda Wardley.

Proprietara susţine că în perioadele în care soţia lui Gudjohnsen pleca din Londra, Vanessa mergea acasă la el: "Îmi povestea apoi că adoră să meargă la vila lui, fiindcă-i foarte luxoasă. Visa ca într-o zi să se mărite cu un fotbalist bogat şi spunea că Eijdur îi promisese că va divorţa şi-a va lua pe ea de nevastă".

Fostul jucător al lui Chelsea, acum împrumutat de Monaco lui Tottenham, a fost împreună cu Vanessa vreme de 7 luni. Înaintea lui Gudjohnsen, şi Adi Mutu a trecut prin patul franţuzoaicei. "Pentru ea, bărbaţii erau ca spălatul pe dinţi", a spus doamna Wardley.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.