Handbal

Raffael Sandor a fost cel care l-a înjunghiat pe Marian Cozma

Cozma

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Inspectorul general al Poliţiei din Veszprem a dezvăluit, joi, rezultatul anchetei în cazul uciderii fostului handbalist român, Marian Cozma. La aproape un an de la începerea investigaţiei, autorităţile au confirmat presupunerile presei din Ungaria: Raffael Sandor este cel care l-a înjunghiat mortal de trei ori in inima pe Cozma in 8 februarie 2009, în faţa unui club din Veszprem, informeaza presa din Ungaria.

"Părerile experţilor, declaraţiile martorilor şi alte probe au dus la concluzia ca R. Sandor a fost cel care l-a injunghiat pe fostul handbalist român în inima", a declarat Pogany Peter, inspectorul poliţiei din Veszprem, în cadrul unei conferinţe de presă de joi. De asemenea, oficialii au confirmat şi faptul ca Nemeth Gyozo şi Ivan Sztojka au participat la atacul asupra lui Marian Cozma.
 
Potrivit rezultatului anchetei, Nemeth Gyozo a fost cel care l-a injunghiat pe portarul croat al echipei MKB Veszprem în zona rinichilor, după care l-a lovit în cap şi pe Zarko Sesum, handbalistul fiind în genunchi lîngă Marian Cozma, incercand să îl ajute. Informează

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.