JO Vancouver 2010

Traian Băsescu: "Aveţi capacitatea să egalaţi performanţa de la Grenoble, din 1964!"

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

La întîlnirea de astzăzi înainte plecării sportivilor români la Jocurile Olimpice de la Vancouver trebuia să participe şi preşedintele României, Traian Băsescu, care şi-a anulat însă prezenţa în urma unei întîlnirii de urgenţă a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării.

În locul primului om din stat a participat consilierul prezidenţial Mariana Bitang, care a citit mesajul transmis de preşedintele ţării. "Participarea la Jocurile Olimpice reprezintă visul oricărui atlet. Dumneavoastră, cei 28 de sportivi care constituiţi delegaţia olimpică, v-aţi cîştigat dreptul să reprezentaţi România la cea mai importantă şi prestigioasă competiţie internaţională.

Am convingerea că eforturile depuse în lungii ani de pregătire se vor concretiza în prestaţii la cel mai înalt nivel. Sînt sigur că aveţi capacitatea să egalaţi performanţa singulară a echipajului de bob, de la Grenoble, din 1964, aceea de a cuceri o medalie olimpică. Vă doresc mult succes şi cred că sportul va fi, ca de fiecare dată, unul dintre cei mai importanţi ambasadori ai României", a spus Mariana Bitang.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.