Liga 1

Uhrin îl laudă pe Parpas: "E bun, d-aia îl las la Steaua!"

Articol de Remus Răureanu, Adrian Bucur  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cehul care le-a antrenat pe Poli şi pe CFR l-a avut la AEL pe cipriotul luat de Stoichiţă

Duşan Uhrin junior nu prea l-a folosit pe Stelios Parpas la AEL Limassol, dar chiar şi aşa, vorbeşte frumos despre fundaşul pe care tocmai l-a transferat Steaua. Parpas era aşteptat azi noapte în Antalya, în cantonamentul roş-albaştrilor.

Antrenorul ceh de la AEL l-a caracterizat, pentru GSP, pe apărătorul de serviciile căruia s-a dispensat: "E un jucător bun, cu calităţi interesante, care poate constitui un plus pentru Steaua, mai ales că Stoichiţă îl cunoaşte foarte bine. Vorbele mele sînt sincere! Dacă l-aş crede slab pe Parpas,  aş spune-o deschis!".

Stoperul de 24 de ani a prins doar cinci meciuri la Limassol din vara trecută pînă acum, dintre care numai patru ca titular. Uhrin explică de ce Stelios nu a avut loc în echipa lui: "Am aici fotbalişti mai experimentaţi, greu de scos dintre titulari. Dar e posibil ca tocmai perioada în care va juca la Steaua să-i prindă bine jucătorului şi el să crească în România". Parpas e împrumutat în Ghencea pînă la sfîrşitul campionatului, urmînd ca bucureştenii să decidă după aceea dacă îl transferă definitiv.


9 luni au trecut de cînd Stoichiţă şi Parpas au colaborat la AEL. "Lippi" a antrenat acolo în returul sezonului 2008-2009, în care Stelios a jucat 8 meciuri, toate ca titular


Pepe nu e chiar liber!
Steaua s-a enervat că Pepe Moreno (foto), care a anunţat că vrea înapoi în Ghencea, nu e liber, aşa cum susţinea. "I-am zis să-şi rezolve problemele pe care le are cu fostul lui club şi după aceea să mă contacteze", a explicat Valeriu Argăseală. Pepe a evoluat ultima dată în Peru, la Juan Aurich. Atacantul de 28 de ani a fost la Steaua în 2008, cînd a marcat de 5 ori într-o jumătate de sezon.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.