Stranieri

Gazzetta prezintă prima poză cu capul lui Chivu după operaţia care i-a salvat viaţa!

Articol de Constantin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

La o lună de la grava accidentare suferită la cap, în urma căreia a trebuit să se opereze, Cristi Chivu a acordat un amplu interviu în "La Gazzetta dello Sport" în care a vorbit prin ce a trecut, cum se recuperează, dar şi cînd speră să revină pe teren.

 În numărul de azi, celebrul cotidian italian, prin trimisul său la Bucureşti, i-a dat întîietate fundaşului Interului. "A doua mea viaţă", a fost titlul mare de prima pagină, restul materialului fiind în următoarele două. "După operaţie, am vrut să văd accidentarea la televizor. Soţia mea s-a speriat cînd mi-a văzut cicatricea. Mie nu mi-a fost deloc teamă. Mă îngrozea doar gîndul că nu-mi pot vedea fetiţa", a povestit Chivu, ras pe cap şi fără reţinere cînd a trebuit să-şi arate cicatricea.

El rămîne foarte încrezător: "Sper să mă întorc repede. La finele lui martie voi fi din nou pe gazon pentru a cuceri titlul şi Liga Campionilor. Aşa că, Inter, iată-mă! Ia-mă şi pe mine în calcul la obţinerea victoriilor!". Cristi a mai indicat că o vreme va purta o mască de protecţie, făcută din fibră de carbon în două zile şi care a costat circa 700 de euro.

Iată cum arată scalpul căpitanului naţionalei României:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.