Liga 1

Mărgăritescu laudă noua ţintă a Stelei: "Lopes ştie jocul!"

Diego Lopes

Articol de Cătălin Gheorghiu, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Diego Lopes a prins la Terek Groznîi tripleta românească Petre-Pancu-Mărgăritescu şi primeşte complimente din partea ultimului.

Închizătorul de la Dinamo crede că Steaua ar face bine să-l cumpere pe fundaşul central brazilian aflat acum sub contract cu Cordoba. "China" a explicat ce impresie i-a lăsat Lopes în 2008, anul în care a fost coleg cu el în Rusia: "E foarte înalt şi extrem de puternic, redutabil în duelurile fizice. În plus, îmi amintesc că Lopes e un stîngaci care ştie bine jocul. E tehnic pentru un apărător şi destul de experimentat".

Mărgăritescu a oferit veştile bune legate de fundaşul brazilian. Cea proastă o dă agentul fotbalistului: "Steaua e interesată de Diego, însă Cordoba nu-l lasă să plece gratis, cere între 200.000 şi 300.000 de euro. Şi, cum spaniolii îl mai au sub contract pînă în luna iunie a acestui an, românii l-ar putea lua fără să plătească abia pentru campionatul viitor". Steaua nu a plătit vreo sumă de transfer, pînă acum, pentru nici unul dintre fotbaliştii pe care i-a achiziţionat în iarna asta.

"Lopes nu prea a prins echipa la Groznîi fiindcă nu era printre favoriţii antrenorului"
Andrei Mărgăritescu, mijlocaş Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.