Liga 1

CFR l-a transferat pe De Zerbi: "Un decar de clasă"

Roberto De Zerbi

Articol de Marius Tuhuţ  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Iuliu Mureşan confirmă faptul că italianul va juca în retur la Cluj. Ziariştii italieni sînt convinşi că "vişiniii" au dat lovitura cu acest transfer

Preşedintele Iuliu Mureşan a confirmat ieri că feroviarii sînt aproape să obţină împrumutul lui De Zerbi, pînă la finalul campionatului. Oficialul a adăugat că afacerea De Zerbi nu are legătură cu interesul lui Napoli pentru Traore. "Probabil că De Zerbi va juca la noi în retur. Sînt şanse mari să se realizeze transferul. Venirea lui Roberto nu are legătură cu faptul că Traore e dorit de Napoli. Veţi afla toate detaliile la momentul potrivit", a spus Mureşan.

Mijlocaşul de 30 de ani cîştigă 700.000 de euro pe sezon, la Napoli, iar gruparea clujeană va suporta jumătate din salariul său pînă în iulie. Ziariştii italieni sînt convinşi că Mandorlini va cîştiga un superjucător: "N-a prea jucat în ultimul timp din cauza unei pubalgii. Dar, Roberto a fost un jucător fundamental pentru Catania şi Napoli, în sezoanele în care cele două echipe au promovat. Un mijlocaş fantezist, cu o viziune foarte bună, un jucător de ultima pasă. Mandorlini nu va lua un Ferrari, dar va închiria o limuzină pentru un drum sigur spre titlul în campionatul României".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.