EURO 2012

Iordănescu: "Grupa e foarte accesibilă, trebuie să ne calificăm!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul selecţioner Anghel Iordănescu e optimist după tragerea la sorţi care opune României Franţa, Belarus, Bosnia, Albania şi Luxemburg în preliminariile pentru EURO 2012

"Eu nu aveam noroc la tragerile la sorţi, echipa a avut valoare. Grupa aceasta trebuie privită cu încredere, e foarte accesibilă, din care România trebuie să se califice. Ne batem cu Franţa, care nu mai e cea pe care o ştim, schimbă generaţiile, cred că va schimba şi antrenorul şi avem un mare avantaj"

Cînd joci totuşi cu echipe ca acestea, cînd România a făcut egal cu Franţa acasă şi în deplasare, iar la Constanţa am fost favoriţi după rezultatul de la un moment dat, e clar că trebuie să ne calificăm. Am avut 2-0 şi numai nepriceperea noastră a făcut să se termine 2-2.

Eu cred că Mutu mai poate juca la naţională şi sper să treacă cu bine peste problema pe care o are, Chivu trebuie să joace şi el, să-şi găsească ritmul şi Lobonţ, şi să prindă şi el echipa. Avem un lot capabil să obţină calificarea. Depinde de selecţioner şi de priceperea celor care se ocupă de pregătire", a zis Anghel Iordănescu la sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.