Liga 1

Steaua a găsit fundaşul bun şi ieftin » Azi vine Okoronkwo!

Isaac Okoronkwo, Okoronkwo

Articol de Remus Răureanu, Răzvan Rotaru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Nigerianul de 31 de ani, fost la Şahtior şi la FC Moscova, ajunge azi în cantonamentul din Antalya

Isaac Okoronkwo, 31 de ani, e stoperul ales de Mihai Stoichiţă. Steaua a negociat deja cu el şi fotbalistul va fi azi în Turcia, în cantonamentul roş-albaştrilor. Informaţia a fost confirmată pentru gsp de agentul jucătorului, Arsen Minasov: "Sînt şanse mari ca transferul să se perfecteze. Isaac va fi luni dimineaţă în Turcia!".

Nigerianul înalt de 1,87 metri a jucat în sezonul trecut pentru FC Moscova, grupare clasată pe locul 6 în campionatul Rusiei, dar care s-a retras recent din competiţie din cauza problemelor financiare. Okoronkwo era oricum liber de contract, fiindcă acordul cu moscoviţii îi expirase.

Africanul a mai trecut în cariera lui pe la Şeriff Tiraspol, Şahtior, Wolverhampton şi Alania. Din Moldova, Isaac a plecat exact înainte de venirea lui Stoichiţă. "Lippi" a antrenat la Tiraspol în 2001. Nu l-a mai prins pe Okoronkwo, care tocmai fusese vîndut la Şahtior.

20 de meciuri a jucat Okoronkwo la FC Moscova în sezonul trecut, toate ca titular

3 sezoane a petrecut Okoronkwo la Şahtior Doneţk, unde i-a avut colegi pe Marian Aliuţă şi pe Marian Savu


Pe listă e şi un bielorus
Stelei i-a fost propus şi un fundaş central din "naţionala" Belarusului, tot liber de contract. Este vorba despre Serghei Sosnovsky, 28 de ani, ultima oară la BATE Borisov. Bielorusul a fost şi pe lista Rapidului în vară, dar atunci nu era liber şi giuleştenii au refuzat să-i plătească lui BATE 200.000 de euro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.