Liga 1

"Pentru fiul meu"

Claudiu Ionescu, Ionescu, Poli Timişoara

Articol de Marius Tuhuţ   —  luni, 08 februarie 2010

Claudiu Ionescu a cîştigat de unul singur amicalul cu Buducnost şi vrea titlul cu Poli pentru băiatul său născut acum 3 luni



Mijlocaşul Claudiu Ionescu a reuşit un eurogol în amicalul de ieri cu Buducnost Podgorica, şut de la 22 de metri în vinclu, şi a crescut în ochii lui Sabău după gafa din jocul cu Spartak Moscova (2-4), cînd a greşit flagrant la golul 4 al ruşilor.



Fostul jucător al Gloriei Buzău a scăpat de restructurare şi se gîndeşte acum doar la cîştigarea titlului cu Poli. Devenit de curînd tată, Ionescu vrea ca fiul său, Alexandru, să fie mîndru de el cînd va creşte mare. "Alex are trei luni acum, dar cînd va creşte mă va întreba: «Tu ce ai realizat ca fotbalist?» Şi eu ce o să-i zic dacă nu cîştig titlul cu Poli? Toţi ne dorim titlul ăsta. Nu ştiu dacă e vreun jucător în lot care să fi cîştigat vreun campionat. Ca fotbalist, trebuie să laşi ceva în urmă, campionatul anul acesta e şansa noastră. Doar locul 1 contează în orice competiţie", a afirmat Ionescu.  Vezi imagini de la meciul lui Poli cu Buducnost!



Pentru a intra în graţiile lui Sabău, Ionescu trebuie să renunţe la driblingurile inutile. Tehnicianul l-a certat în repetate rînduri că frînează jocul la mijlocul terenului. "Trebuie să mă adaptez. E puţin dificil pentru că mie îmi place jocul cu mingea la picior. Mă voi adapta pentru beneficiul echipei", a răspuns Ionescu.



A slăbit 8 kilograme

Din vară, de cînd a ajuns la Timişoara, Ionescu a scăzut serios în greutate. "Am slăbit 8 kilograme. Aveam 79 de kilograme şi acum am ajuns la greutatea optimă. Sabău a scos untul din mine. Ca jucător ai nevoie să ţi se dea încredere. Cred că mai am nevoie de şanse să mă impun. Sînt pregătit acum să arăt ce pot", a afirmat mijlocaşul lui Poli.



Schimb de numere cu Maxim

Claudiu Ionescu şi Florin Maxim au schimbat numerele între ei. Astfel, Ionescu va juca în retur cu numărul 20, iar Maxim cu 23. "Cu 20 am jucat şi la Buzău. Sînt născut pe 20 martie, iar Maxim e pe 2 martie, luna a treia. Am găsit înţelegere la el. Îi sînt dator cu nişte mese în oraş. Am scăpat ieftin", a spus mijlocaşul lui Poli.



Poli Timişoara - Buducnost Podgorica (Muntenegru, I) 1-0

A marcat: Cl. Ionescu (13)

Poli: Taborda - Dudaş, Mera, Brezinsky, M. Chiţu - Fuchs, Dede, Dobriceanu, Cl. Ionescu - Chiacu, Vazquez. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău. Au mai jucat: Mansour, Kozak

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.