Campionate

Ortega a căzut iar în patima alcoolului. River vrea să-l ajute

Articol de Constantin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ariel Ortega este dependent de alcool. Cura ţinută în 2009 a avut doar rezultat temporar, căci mijlocaşul de 36 de ani, socotit unul dintre marile talente ale fotbalului argentinian, a fost învins iar de viciu.

 

După o noapte de beţie, el nu a mai putut veni vineri la antrenamentele lui River Plate. A ajuns a doua zi, însă, încă buimăcit de efectele alcoolului, a refuzat să se pregătească, susţinînd că oricum nu intră în planurile antrenorului pentru partida cu Rosario Central (0-0 duminică), şi s-a întors acasă. Nu va fi deloc pedepsit, dimpotrivă, va fi ajutat.

 

Conducerea clubului consideră că "trebuie să ne comportăm rezonabil faţă de o persoană cu asemenea probleme", astfel că a decis: "Toţi de la River sîntem preocupaţi de situaţia lui Ariel. Îi oferim atenţie şi afecţiune pentru că el vrea să scape de problema pe care o are, dar nu poate. Ortega nu este un simplu jucător. A crescut la River, oamenii îl doresc mult în echipă, iar conducerea nu-l va lăsa singur. Ne vom întîlni cu el zilele următoare să vedem împreună ce avem de făcut".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.