Liga 1

Pe loc

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Armeanul Romik Haciatrian a ajuns la un acord de reziliere a contractului cu "U" Cluj si a semnat cu APOP Kinyras Peias, locul 7 in Cipru. "Lui Haciatrian mai avem sa-i platim doua rate la salariu, prime si o transa din contract care se ridica la citeva zeci de mii de euro. Datoria plus suma de bani care o vom primi de la clubul cipriot reprezinta suma lui de transfer", a precizat managerul Universitatii, Alin Tise. Armeanul mai are de incasat 30.000 de euro, formatia cipriota urmind a mai vira in contul "sepcilor rosii" 50.000 de euro.

Managerul general al Universitatii, Alin Tise, a amenintat ca va demisiona in cazul in care Dorin Goga va fi cedat in iarna. "Din discutiile avute cu Goga, mi-am dat seama ca este un baiat de caracter, care vrea sa continue la U Cluj. Nu voi semna nici un act de transfer pe numele lui. Goga va ramine, asta in cazul in care nu va decide cineva peste capul meu, dar atunci plec!", a afirmat Tise. Goga a fost ofertat de Poli Timisoara, unde ar fi avut un contract anual de 200.000 de dolari, fata de 30.000 cit cistiga in prezent la Cluj.

"U" Cluj nu a transferat pina acum nici un jucator in pauza competitionala, desi lui Gigi Multescu i-au fost propusi nu mai putin de 27 de fotbalisti ce activeaza in primele ligi din Portugalia. Oficialii clujeni se gindesc sa imprumute jucatori de la concitadina CFR. Astfel, jucatori ca Mojica, Oliveira, Marginean, Chihaia sau Miclaus, ar putea evolua din retur pentru "sepcile rosii".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.