Liga 1

Panduru: "Fără suporteri alături e imposibil să luăm titlul!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 februarie 2010

Managerul Stelei, Basarab Panduru, a comentat la GSP TV situaţia transferurilor Stelei, subliniind că indiferent cîţi bani se investesc, formaţia din Ghencea nu are cum să ia campionatul fără susţinerea fanilor.

"Mai avem nevoie de un fundaş central. Vrem jucători din campionatul nostru, sau pe care îi cunoaşte antrenorul nostru. El i-a vrut pe Ouon şi Parpas. Pe al doilea l-am adus, pe primul nu am putut. Cînd i-am zis că îl aduc pe Parpas, Stoichiţă era foarte bucuros.

Pe Parpas nu am dat bani, dar dacă se făcea vîlvă şi dădeam 500.000 de euro, vi se părea că e bun. Şi eu făceam la fel ca Stoichiţă acum, aduceam jucători pe care îi ştiam, care au jucat nu care să se antreneze pentru anul viitor.

Eu nu am vorbit nici cu Ouon sau altcineva, doar Stoichiţă l-a căutat şi a vorbit cu el. Transferul avea cum să pice din cauza mea.

Eu cred că Urziceniul e favorită. E campioana en-titre, dar şi celelalte echipe care se bat acolo sus pot pune probleme.

Nu mă sperie remizele cu Rijeka sau Salzburg pentru că văd atitudinea jucătorilor şi îmi place. Dacă ne pregătim cum am făcut-o aici, va fi foarte bine

Fără spectatori nu putem lua titlul.
E imposibil. Dacă jucătorii îi poţi cumpăra, dai un milion, zece, o sută, atunci cînd e vorba de suporteri nu ai cum să faci asta. Ce să facem noi cînd vin 4-500 de spectatori pe stadion?", a zis Panduru la GSP TV

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.