EURO 2012

Bosniacii văd o luptă în 4 pentru locul 2: "Ne batem cu Belarus, Albania şi România"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fundaşul bosniac al echipei Montpellier, Emir Spahici, a declarat că principala favorită la calificare în grupa D a preliminariilor Euro-2012 este Franţa, iar naţionala Bosniei-Herţegovinei se va duela pentru locul secund cu selecţionatele României, Belarusului şi Albaniei, informează rmc.fr.

"Naţionala Franţe este favorita grupei noastre, e cea mai bună echipă. Vom încerca, prin urmare, să ne luptăm pentru a fi a doua echipă din grupă. Principalele noastre adversare vor fi România, Belarus şi Albania. Va fi extrem de greu, dar sper că vom merge la Euro. Va fi dificil pentru jucătorii adverşi să vină să joace în Bosnia, dar asta nu mai e de mult o surpriză", a precizat fundaşul în vârstă de 29 de ani, care are în palmares 35 de selecţii la prima reprezentativă a Bosniei.

Reprezentativa României va face parte din grupa D de calificare la Campionatul European din 2012, alături de selecţionatele Franţei, Bosniei-Herţegovina, Belarusului, Albaniei şi Luxemburgului, conform tragerii la sorţi de duminică de la Varşovia.

Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.