Liga 1

Vasluiul s-a întors acasă

Articol de Cristian Lapa  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Formaţia vasluiană a revenit în această seară în România, după un stagiu de pregătire în Antalya, urmînd să beneficieze de o zi pauză, iar pregătirile vor fi reluate joi, 11 februarie. Chiar dacă bilanţul amicalelor nu le este favorabil, trei înfrîngeri şi o victorie, galben-verzii sînt optimişti şi cred că în partidele oficiale altul va fi jocul.

“A fost o perioadă de acumulări. Antrenorul Marius Lăcătuş a căutat mai multe formule de joc, iar rezultatele se vor vedea în campionat. Sîntem bucuroşi că nu s-a accidentat nimeni în această perioadă, iar echipa a avut parte de condiţii bune de pregătire”, a spus Cătălin Popa, directorul sportiv al FC Vaslui.

În Antalya, printre remarcaţi se regăseşte şi Paul Papp, care în tur a jucat sub formă de împrumut la Farul Constanţa. Fundaşul vasluian a fost titular în toate cele patru meciuri disputate, devenind o opţiune sigură pentru postul de fundaş central. “Mă bucur că domnul Lăcătuş mi-a dat încredere. Am venit la Vaslui pentru a juca la cel mai înalt nivel. Vreau să nu înşel aşteptările. Sînt tînăr şi am ambiţia ca pe viitor să ajung la o echipă mare din Europa. Pînă atunci vreau să joc cu Vasluiul în cupele europene”, a spus Paul Papp.

Fotbaliştii galben-verzi vor beneficia de o zi de pauză, urmînd ca joi să fie reluate antrenamentele la baza sportivă de la Vaslui.  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.