CM 2010

Stoicikov a intrat în conflict cu Parreira

Articol de Constantin Popescu  —  marți, 09 februarie 2010

Antrenor în Africa de Sud, la Mamelodi Sundowns, Hristo Stoickov a intrat în război cu selecţionerul reprezentativei "Bafana-Bafana", Carlos Alberto Parreira.

 

Motiv l-a dat turneul pe care brazilianul l-a organizat cu gazda CM 2010 luna viitoare, în Brazilia şi în Germania. "Ştiu că Parreira suportă o mare presiune pentru a face din Bafana-Bafana una dintre cele mai bune echipe de la Mondial, dar eu nu o să-mi las jucătorii la reprezentativă", a afirmat bulgarul, explicînd: "Meciurile programate în stagiul anunţat nu sînt înscrise în calendarul FIFA. Aşa că nu sînt obligat să-mi eliberez elevii". Stoicikov crede că Parreira trebuia să ţină cont, la stabilirea turneului, că majoritatea jucătorilor vor fi în plin campionat intern, unde Mamelodi are şanse la titlu.

 

Hristo nu doar s-a certat, ci a avut parte şi de distracţie. El şi-a serbat ziua de naştere, împlinind 44 de ani, printr-o megapetrecere cu peste 100 de invitaţi, organizată pe două yahturi ale patronului echipei sale, Patrice Motsepe, un bogat om de afaceri în domeniul mineritului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.