Handbal

Gyor, campioana Ungariei, o transferă pe Lunde, cel mai bun portar din lume

lunde haraldsen

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Katrine Lunde Haraldsen, cel mai bun portar din lume la Jocurile Olimpice de la Beijing şi la Euro 2008, ar putea-o părăsi la finalul sezonului pe campioana Europie, Viborg HK.

Lunde Haraldsen e în negocieri avansate cu campioana Ungariei, ETO Gyor, care i-a făcut o ofertă tentantă jucătoarei norvegiene. Contractul goal-keeperului cu Viborg expiră pe 31 mai 2010, urmînd se pare a nu fi prelungit, mai ales că echipa la care evoluează Cristina Vărzaru s-a înţeles deja cu Christina Pedersen, portarul de la FCK Copenhaga. "E adevărat că am discutat cu Gyor. Nu am luat încă o decizie, dar impresiile lăsate de cei de la Gyor au fost foarte bune", a declarat Katrine Lunde Haraldsen. Şi impresarul handbalistei, Michael Hansen, a vorbit despre transfer. "Negocierile cu ungurii au fost constructive".

Gyor urmează în cazul în care va reuşi să o transefere pe Lunde Haraldsen să renunţe la un alt portar de mare valoare: Katalin Palinger, care are, se pare, probleme de sănătate.

Katrine Lunde Haraldsen are 29 de ani şi a mai jucat în afară de Viborg la Kristiansand, Vag şi Aalborg. A cîştigat cu Viborg de două ori campionatul Danemarcei şi Liga Campionilor în 2009, iar cu "naţionala" Norvegiei a cucerit titlul olimpic în 2008, pe cel european, în acelaşi an, fiind desemnată la ambele competiţii cel mai bun goalkeeper.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.