Liga 1

Dan Petrescu după atacurile lui MM: "Mi s-a spus să nu-mi iau rămas bun de la băieţi" ;)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tehnicianul lui Kuban Krasnodar, Dan Petrescu, spune că îşi mai doreşte jucători din Liga I la gruparea din liga a doua rusă şi răspune acuzaţiilor aduse ieri la "Zona Verde" de managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica.

"S-a rezolvat transferul lui Bucur, pînă la începutul săptămînii viitoare trebuie să fie plătită prima rată. Sper să intre de luni, sîntem foarte mulţumiţi că a venit. Sper să mai iau jucători din România, dar nu neapărat români. Gigel e record de transferuri în liga secundă din Rusia, a costat 1,5 milioane de euro", a spus Petrescu la GSP TV, referindu-se apoi la acuzaţiile care i-au fost aduse de către MM Stoica:

"În ceea ce-l priveşte pe Bilaşco, mi l-am dorit, e adevărat. Totuşi, nu eu am făcut oferta Unirii Urziceni, ci Kuban Krasnodar. Dacă e bătaie de joc să dai pe un jucător de 10 ori cît a costat, atunci nu am ce face. Eu nu mă pricep la preţuri, oferta era bună dacă o acceptau, nu eu sau Mihai Stoica decidem cît valorează un jucător sau altul.

Nu voi comenta niciodată nimic de Unirea Urziceni, n-aş vrea să vorbesc de rău de cineva. Nu mi-am luat rămas-bun de la băieţi pentru că aşa mi s-a spus, că e mai bine să-mi văd de treabă mai ales că au un antrenor nou".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.