Liga 1

Gauracs suferă de pubalgie! » Cînd debutează?

Edgars Gauracs, Gauracs, Rapid

Articol de Alexandru Răducanu, Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Letonul suferă de pubalgie şi nu se ştie exact cînd va putea debuta în tricoul alb-vişiniu

Rapidiştii s-au grăbit să pună mîna pe Edgars Gauracs (21 de ani) şi au omis să-l mai testeze fizic pe leton înainte să semneze pe 6 luni. Atacantul împrumutat de la Ventspils pentru 50.000 de euro s-a prezentat în Giuleşti bolnav, iar antrenorii din Grant au aflat asta abia la primul antrenament al fotbalistului, după parafarea actelor. Gauracs a acuzat dureri, nu s-a putut pregăti normal şi i-a mărturisit lui Nae Manea: "Am avut pubalgie. Nu am zis nimic pentru că am crezut că sînt vindecat".

Vîrful e suspectat de rapidişti că tocmai din cauza bolii şi-a amînat venirea în România, deşi bătuse palma din timp cu cei de la Rapid, pentru a găsi răgaz să se vindece. El s-a pregătit separat pe toată perioada cantonamentului din Antalya şi a ratat cele trei amicale disputate pînă acum pe pămînt turcesc.

Abia azi, contra ucrainenilor de la Vorskla Poltava, alb-vişiniii speră să-l utilizeze pe Gauracs măcar spre finalul meciului. "E irelevant că nu l-am pus pe Edgars să facă testele medicale înainte de a semna. O afecţiune precum pubalgia avea toate şansele să nu fie depistată la examenul medical", se apără cei din conducerea clubului.

"Nu-mi dau seama cum Gauracs a putut să semneze cu noi fără vizită medicală! Preşedintele Taban va trebui să dea explicaţii"
GEORGE COPOS, patron Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.