Liga 1

Genunchiul lui Emeghara a cedat din nou!

Articol de Dan Udrea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ieri, africanul a ieşit din nou pe terenul de antrenament, dar va fi trimis iar la clinica din Bologna pentru că genunchiul i s-a tot umflat în ultimele zile

După o pauză de o săptămînă, vreme în care s-a pregătit doar la sala de forţă, Emeghara a făcut antrenament cot la cot cu colegii săi. A fost o şedinţă fizică, în care a fost nevoit să alerge mai multe ture de teren într-un anumit timp.

Vestea proastă pentru Stoichiţă e că unul dintre genunchi i s-a umflat din nou. "Nu-l voi putea folosi nici la amicalul cu BATE, pentru că genunchiul nu-i rezistă. I se tot umflă în fiecare zi", a explicat Stoichiţă situaţia lui.

Emeghara a rămas pe teren pentru a discuta cu Stoichiţă şi cu doctorul echipei, după care a mers pe un gazon alăturat şi a mai schimbat cîteva pase cu preparatorul fizic. "Trebuie să-l trimitem iarăşi la clinică în Italia, să vedem exact cum stau lucrurile. Acum nu ştiu dacă nu cumva e chiar normal să i se umfle genunchiul, ţinînd cont de cît de grave au fost problemele lui şi de ce a făcut el în perioada de pregătire. Poate am forţat şi noi un pic nota şi l-am băgat la joc în ultimele două meciuri din decembrie ...", a spus Stoichiţă.

3 operaţii extrem de complicate a suferit Emeghara la ambii genunchi

21 de luni a absentat Emeghara din cauza problemelor medicale, mai precis în perioada martie 2008 - decembrie 2009

135 de minute a jucat Emeghara în decembrie 2009: 45 la meciul Steaua - Curtea de Argeş 3-2 şi 90 la meciul Steaua - Twente 1-1


Stoichiţă i-a băgat în şedinţă
Înainte de antrenamentul de ieri dimineaţă, antrenorul Stelei i-a băgat într-o minişedinţă pe elevii săi. Aceasta a durat 10 minute, timp în care le-a reproşat modul în care unii dintre ei au jucat în amicalul cu Terek, scor 0-2.

Stagiu la Varna sau amical în Cipru?
Chiar dacă startul returului nu s-a amînat, Stoichiţă spune că are o mare problemă. "Pe ce teren ne vom antrena săptămîna viitoare? Am înţeles că în Ghencea zăpada e de un metru. I-am zis şi lui Panduru să plecăm pe undeva de luni pînă joi. Fie în Bulgaria, la Varna, fie poate reuşesc să perfectez un meci amical în Cipru. Vom vedea", a spus ieri "Lippi".

Ionescu, la Iaşi
Steaua l-a împrumutat pe Andrei Ionescu la Poli Iaşi pînă la sfîrşitul campionatului. "E bine pentru mine, fiindcă voi avea ocazia să joc mai mult decît am făcut-o la Steaua. Merg cu sufletul la Poli, ca să ajut echipa!", a declarat mijlocaşul de 22 de ani. Craiova, care deţine fotbalistul în coproprietate cu Steaua, a fost de acord cu împrumutul.


Ştiri pe scurt
- Steaua s-a antrenat ieri pe o ploaie torenţială, şedinţa fiind una exclusiv fizică.
- Echipa se va întoarce mîine la Bucureşti, în acelaşi charter cu Poli Timişoara şi Oţelul Galaţi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.