Liga 1

Akakpo a revenit pe gazon

Articol de Cristian Lapa  —  joi, 11 februarie 2010

Serge Akakpo a revenit la antrenament şi fundaşul togolez a fost nevoit să suporte ploaia, cea care l-a determinat pe Marius Lăcătuş să-i ţină pe jucători doar la alergări uşoare

Acesta a fost în centrul atenţiei, fiind supus unui tir de întrebări din partea colegilor de echipă. Togolezul a fost nevoit să dea aceleaşi răspunsuri de mai multe ori, iar rana a fost admirată precum un tablou al unui renumit pictor. “Toată lumea s-a bucurat că am revenit la antrenamente. Unii au făcut glume pe seama mea, însă am fost primit bine. Mă simt ok şi abia aştept să revin pe teren. Pînă atunci sper să mă pun la punct cu pregătirea”, a spus Akakpo.

Şi antrenorul Marius Lăcătuş s-a bucurat de reapariţia jucătorului African la şedinţele de pregătire. “Am vorbit cu el şi m-a asigurat că este apt sută la sută şi medical, şi din punct de vedere psihic. Acum să vedem dacă este pus la punct şi cu pregătirea fizică”, a completat tehnicianul Vasluiului. De la şedinţa de pregătire au lipsit doar Buhuş şi Cînu, accidentaţi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.