Liga 1

Diarra nu a impresionat aseară în tricoul Stelei » Pleacă Boubacar. Vine Ivanov?

Boubacar Diarra, Diarra, Steaua

Articol de Dan Udrea, Raed Krishan (foto)  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Stoichiţă îl trimite acasă pe fundaşul din Mali şi speră să-l ia de la ŢSKA Sofia pe bulgarul Ivan Ivanov

Steaua nu a fost mulţumită de Boubacar Diarra şi acum speră să primească o mînă de ajutor de la Ioan Andone. Roş-albaştrii l-ar vrea de la ŢSKA Sofia pe Ivan Ivanov.

Prezent în tribune la amicalul Stelei cu Bate Borisov, tehnicianul celor de la ŢSKA, Ioan Andone, a vorbit imediat după partidă cu Stoichiţă. “Fălcosul” i-a transmis antrenorului stelist că roș-albaștrii ar face o afacere foarte bună prin achiziţionarea lui Ivanov: “E peste toţi fundaşii pe care îi ai tu acum la echipă! Garantez eu!

Stoperul bulgar, 21 de ani, are deja cinci prezenţe în echipa naţională şi a fost un jucător important pentru sofioţi în ultimele două sezoane, dar clubul l-a suspendat acum două luni, alături de alţi opt jucători, din cauza consumului de alcool! Ivanov mai are contract cu ŢSKA pînă în vara lui 2013 şi ar putea ajunge în Ghencea sub formă de împrumut pînă la sfîrşitul sezonului.

Ivanov mai are contract cu ŢSKA pînă în vara lui 2013 şi ar putea fi împrumutat în Ghencea pînă la sfîrşitul sezonului.


Boubacar, ambiţios şi atît
Diarra pare să fi ratat şansa de a semna un contract cu Steaua. Africanul a jucat din minutul 46 al amicalului cu BATE, în cuplu cu Baciu, iar spre final cu Tudose. A respins toate mingile aeriene, o singură dată l-a prins faza prea în faţă, a "raşchetat" balonul şi le-a dat posibilitatea ex-sovieticilor să ameninţe poarta.

La final, Stoichiţă nu s-a arătat încîntat de prestaţia lui. "Nu ştiu ce să zic în privinţa lui, trebuie să mă consult cu Panduru şi cu secunzii", a spus, după care lîngă el a venit Valeriu Argăseală. "Domnule preşedinte, îl oprim p-ăsta în lot?", a spus Stoichiţă, strîmbînd din nas. "Gata, avem răspunsul, dacă antrenorul strîmbă din nas. Îl trimitem acasă", a conchis Argăseală.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.