Box

Vasile Cîtea: "Obreja trebuie să se autosuspende!"

vasile catea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Vicepreşedintele Federaţiei Române de Box, Vasile Câtea, a declarat că o autosuspendare din funcţie a lui Rudel Obreja ar fi benefică boxului românesc. 


"Eu am pornit cu Rudel Obreja la un drum în urmă cu câţiva ani, am făcut echipă cu el şi nu mă pot dezice acum de el. Nu mă feresc să spun că sunt prieten cu Obreja şi este moral să fim alături de el în litigiul pe care îl are cu AIBA. Este normal sa îi susţin proiectele pe care le-a început şi să încerc să continui munca din ultimii ani. Totuşi, cred că acum ar fi benefic pentru boxul românesc ca Rudel Obreja să se autosuspende din funcţia de preşedinte. O retragere a sa din fruntea federaţiei până la rezolvarea diferendului cu AIBA ar fi benefică pentru imaginea noastră în  lume", a spus Vasile Câtea.

 
Cel care are acum toate competenţele legate de activitatea boxului amator din România, inclusiv reprezentarea la nivel internaţional, cu toate organismele care au atribuţii şi competenţe în acest sector, a mai precizat că în ultima perioadă federaţiile străine au privit boxul românesc cu o oarecare reticenţă din cauza problemelor lui Rudel Obreja. 

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a fost suspendat 11 ani de federaţia internaţională pentru că nu a respectat o sancţiune anterioară dictată de Comisia de Disciplină a AIBA.

Sursa: Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.