Diverse

Marian Pîrşă a decedat după o lungă suferinţă » Învins de cancer

Marian Pîrşă, Pîrşă

Articol de Ionel Luţan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fost jucător la Petrolul şi Şerif Tiraspol, Marian Pîrşă s-a stins ieri, la 23 de ani: boala îi fusese diagnosticată în 2006


De cîteva săptămîni, Marian (23 de ani) era acasă la Vlădeni, judeţul Dîmboviţa. Se întorsese de la tratament din Germania. Dar medicii nu i-au putut da veşti bune: boala nu dădea înapoi! Ieri, fostul fotbalist s-a stins din viaţă după patru ani de suferinţă.

Cancerul i-a fost descoperit la un control de rutină în decembrie 2006: avea cîţiva noduli la muşchii fesieri. Deşi a început imediat tratamentul, boala s-a extins rapid şi i-a afectat plămînii. Din acest motiv, fostul fotbalist a suferit trei intervenţii chirurgicale în trei ani.

Ajutat de Cociş
Pentru a ajunge la clinica de oncologie din Regensburg la începutul lui 2010, Pîrşă a primit ajutorul lui Răzvan Cociş. "Tricolorul" i-a oferit 5.000 de euro, cu care familia băiatului bolnav a plătit aproape jumătate din datoria pe care o avea în Germania.

Dar era deja prea tîrziu. Chimioterapia nu mai avea nici un efect, iar Marian a revenit în ţară unde starea i s-a înrăutăţit. Iar ieri, în jurul orei 13:00, l-a răpus!


170.000 de euro au costat operaţiile şi tratamentul lui Marian, el fiind ajutat de clubul Şerif, FRF şi cîţiva dintre internaţionali: Rădoi, Nicoliţă, Dică, Tamaş

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.