Campionate

Marica iar fără gol » I-a arătat Van Nistelrooy!

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În timp ce "tricolorul" a ratat exasperant, olandezul a rezolvat victoria Hamburgului la Stuttgart cu o "dublă" la debut: 3-1


După cinci succese în serie şi un total de şapte meciuri fără înfrîngere, Stuttgartul lui Ciprian Marica a intrat ieri la apă: 1-3 cu Hamburger SV. Principalii responsabili pentru "şocul" suferit de şvabi: "tricolorul" şi Ruud van Nistelrooy.

Marica a bifat al doilea meci consecutiv în care nu s-a lipit de gol, deşi oportunităţi a avut destule. La 0-1, chiar înaintea pauzei, a prins un şut bun de la 14 metri, dar portarul Rost s-a întins şi a respins. La 1-1, în repriza secundă, a irosit în două rînduri şansa de a-şi aduce echipa în avantaj. Mai întîi a reluat alături, de la numai 6 metri, balonul scăpat în faţă de Rost, pentru ca apoi să-i ofere acestuia ocazia să-şi repare greşeala.

Dacă românului i-au lipsit sîngele rece şi precizia, a venit Ruud van Nistelrooy să-i arate cum se dau golurile. La prima apariţie în tricoul Hamburgului după transferul de la Real, olandezului i-au fost de ajuns 10 minute , pentru a-şi regla tirul, plus două mingi bune. Le-a transformat pe ambele în goluri, din poziţii mult mai dificile decît cele din care ratase Marica, şi a decis partida.

Reţeta succesului: pizza cu nutella
Van Nistelrooy le-a dezvăluit jurnaliştilor germani secretul reuşitelor sale: "La restaurantul meu favorit din Madrid, Tute e Peppino, îmi aduceau la desert pizza cu nutella. E un deliciu! Şi se prepară foarte simplu: blat fierbinte, unt rece şi cremă de ciocolată". Atacantul în vîrstă de 33 de ani a mai povestit că, la finalul meciurilor Realului de pe Bernabeu, "îmi livrau pizza chiar la vestiar".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.