Stranieri

Jula şi Neaga sunt singurii români care au marcat. VEZI TOATE EVOLUŢIILE STRANIERILOR

Articol de Vlad Pahonţu  —  luni, 15 februarie 2010

ANGLIA (FA Cup – runda a 5-a)

- Gabriel TAMAŞ (Reading - WBA 2-2 // Tamaş a intrat pe teren în minutul 52, în locul lui Meite, care s-a accidentat. Un sfert de oră mai tîrziu, fostul fundaş dinamovist a primit un cartonaş galben. Soarta calificării se va decide pe terenul celor de la WBA)


AZERBAIDJAN

- Adrian NEAGA
- Marian ALIUŢĂ

(Karvan – NEFTCI BAKU 0-1 // Neaga a marcat golul victoriei celor de la Neftci, în minutul 22, din penalty şi a fost înlocuit cu 10 minute înainte de finalul partidei, de Guliyev. În linia mediană, Aliuţă a fost integralist pentru Neftci)


ELVEŢIA (Super League)

- Cristi IANU (Young Boys - LUZERN 2-1 // Ianu a fost titular pentru Luzern, în disputa cu liderul clasamentului din Elveţia, Young Boys. Românul a fost înlocuit în minutul 73, cu cel care avea să semneze singura reuşită a oaspeţilor, Joao Paiva)


FRANŢA (Ligue 1)

- Daniel NICULAE (AUXERRE - Rennes 1-0 // Niculae a fost integralist şi Auxerre s-a impus la o diferenţă minimă în partida cu Rennes, scor 1-0)


FRANŢA (Ligue 2)

- Claudiu KEŞERU (ANGERS - Arles 3-1 // Împrumutat pînă la finalul sezonului de la Nantes, Keşeru a debutat pentru Angers, în meciul cu Arles. Românul a început partida ca titular şi a fost schimbat în minutul 73, cu Brunei)


GERMANIA (Bundesliga)

- Ciprian MARICA (STUTTGART - Hamburger 1-3 // Atacantul a trecut de cîteva ori pe lîngă gol, fără ca evoluţia sa să strălucească. În minutul 45, Ciprian a fost avertizat şi va lipsi în meciul următor, din cauza cumului de cartonaşe galbene)

- Maximilian NICU (HERTHA – Mainz 1-1 // Accidentat, Nicu nu a fost inclus pe foaia de joc pentru partida cu Werder. De astăzi, Maximilian este aşteptat să îşi reînceapă pregătirile)

Clasament Bundesliga (etapa 22): 1.Bayer (48 pct)… 10.Stuttgart (28) … 18.Hertha (12)


GERMANIA (2 Bundesliga)

- Florin LOVIN (Furth - TSV MUNCHEN 1-2// Din cauza unei accidentări, nu a putut fi convocat pentru meciul cu Furth)

- Ovidiu BURCĂ
- Emil JULA
- Sergiu RADU

(Karlsruher - ENERGIE COTTBUS 0-2 // Burcă şi Jula au fost integralişti pentru Cottbus, în timp ce Sergiu Radu a fost lăsat pe banca de rezerve. În minutul 74, Emil Jula şi-a trecut numele pe tabela de marcaj, stabilind scorul final)

- Vlad MUNTEANU (St.Pauli - FRANKFURT 0-0 // Munteanu a fost integralist pe banda stîngă a celor de la Frankfurt)


GRECIA (Super League)

- Mugurel BUGA
- Florin STÂNGĂ

(XANTHI – Larissa 0-1 // Ambii au fost titulari pentru gazde. Stângă a rămas pe teren pînă la finalul întîlnirii, în timp ce Buga a fost înlocuit de Strba, la pauză)

- Victoraş IACOB
- Bogdan MARA

(Panionios - IRAKLIS 0-0 // Chiar dacă ambii români au început ca titulari partida cu Panionios, nici unul nu a mai terminat-o pe teren. Iacob a fost eliminat încă din minutul 35, cînd a primit al doilea cartonaş galben, iar Mara a fost înlocuit în minutul 60, de Papasterianos)

Clasament Super League (etapa 22): 1.Panathinaikos (52 pct)… 11.Xanthi (25), 12.Iraklis (24)… 16.Panthrakikos (9)


ITALIA (Serie A)

- Cristian CHIVU (Napoli - INTER 0-0 // Chivu nu a fost inclus pe foaia de joc a lui Inter, indisponibil după accidentarea gravă suferită în meciul cu Chievo)

- Adrian MUTU (Sampdoria - FIORENTINA 2-0 // Mutu nu a fost inclus pe foaia de joc din cauza suspendării impuse pentru consum de substanţe interzise)

- Dorin GOIAN (Roma - PALERMO 4-1 // Goian a rămas pe bancă pe toată durata partidei)

- Bogdan LOBONŢ (ROMA - Palermo 4-1 // Lobonţ nu a fost inclus pe foaia de joc)

- Ştefan RADU (Parma - LAZIO 0-2 // Ştefan Radu a fost din nou integralist, ajutîndu-şi echipa să obţină cele 3 puncte puse în joc)

- Paul CODREA (Chievo - SIENA 0-1 // Codrea nu a fost inclus pe foaia de joc pentru această partidă)

Clasament Serie A (etapa 24): 1.Inter (53 pct), 2.Roma (47) … 7.Palermo (37) … 11.Fiorentina (31), … 15.Lazio (25) … 20.Siena (16)


ITALIA (Serie B)

- Cristian MELINTE (Brescia - PIACENZA 1-0 // Melinte a început meciul din postura de rezervă şi a intrat pe teren la pauză, luîndu-i locul în teren lui Avogadri)

- Bogdan PĂTRAŞCU (PADOVA - Frosinone 0-0 // Bogdan a fost titular la gazde şi a bifat 72 de minute, pînă cînd Morosini l-a înlocuit pe atacantul român. În minutul 62, Pătraşcu primise un cartonaş galben)


OLANDA (Eredivisie)

- Mihai NEŞU (UTRECHT - Feyenoord 0-0 // Neşu a fost integralist pentru Utrecht, în egalul obţinut cu Feyenoord)

- George OGĂRARU (Heerenveen - AJAX 0-2 // Ogăraru a fost doar rezervă)


SPANIA (Segunda Division)

- Ionel DĂNCIULESCU (HERCULES – Villarreal II 4-2 // Dănciulescu nu a jucat pentru Hercules din cauza unor probleme la genunchi)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.