Liga 1

Patru absenţi pentru Liverpool la meciul cu Unirea

Articol de Ioana Mihalcea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Managerul spaniol al lui Liverpool, Rafa Benitez, a vorbit despre jucătorii care vor absenta la partida cu Urziceni de joi: "Carragher probabil nu va juca în meciul cu Unirea, abia cu City, duminică. Benayoun a revenit la antrenamente uşoare, însă nu va face parte din lot. Despre Torres vă pot spune că se pregăteşte cu preparatorul fizic, dar nu s-a antrenat încă alături de echipă".

Şi Glen Johnson este aproape de o revenire pe teren după accidentarea suferită în urmă cu şapte săptămîni la ligamentele genunchiului drept.

Apărătorul de 25 de ani a reînceput alergările, iar pînă la începutul lui martie se va antrena normal. "E incredibil de frustrant. Cel mai rău lucru care i se poate întîmpla unui fotbalist este să se accidenteze, dar am reuşit să depăşesc ce-a fost mai greu şi acum mă gîndesc la viitor. Sînt la două-trei săptămîni de forma fizică la care eram înainte", a declarat jucătorul "cormoranilor".

Johnson spune că nu este prea fericit să urmărească din tribună prestaţiile lui Liverpool: "La început nu am mers la meciuri pentru că nu-mi puteam îndoi genunchiul. Sînt probabil cel mai rău fan al lor, pentru că nu vreau să îi văd jucînd ci vreau să fiu acolo, pe teren, cu ei. S-au descurcat însă bine, doar că au avut ghinion la cîteva partide, mai ales cu Arsenal".

Antrenorul Rafa Benitez aşteaptă şi el cu mult interes revenirea lui Glen Johnson: "E un jucător de calitate, important pentru noi. Se descurcă bine acum şi mă bucur că vom avea concurenţă mai mare".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.